

2024 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT THE RIDGE Schedule and supplemental regulations

.

<u>Friday</u>

8:30 am	Track Inspection
9:00 am - 9:20 am	Mission Super Hooligan National Championships Practice 1 (20 min)
9:35 am - 10:00 am	Stock 1000 Practice 1 (25 min)
10:10 am - 10:35 am	Supersport Practice 1 (25 min)
10:45 am - 11:25 am	Steel Commander Superbike Practice 1 (40 min)
11:35 am - 11:55 am	Royal Enfield BTR Practice 1 (20 min)
12:00 pm - 12:50 pm	Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides
1:10 pm - 1:30 pm	Mission Super Hooligan National Championships Qualifying 1 (20 min)
1:40 pm - 2:10 pm	Supersport Qualifying 1 (30 min)
2:20 pm - 3:00 pm	Steel Commander Superbike Qualifying 1 (40 min)
3:10 pm - 3:40 pm	Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)
3:50 pm - 4:10 pm	Royal Enfield BTR Qualifying 1 (20 min)

<u>Saturday</u>

2:10 pm

3:10 pm

1:20 pm	Stock 1000 Race 2 (13 laps)
12:45 pm	Mission Super Hooligan National Championships (8 laps) Quick Start
12:00 pm	Royal Enfield BTR Race 2 (8 laps) Quick Start
11:00 am - 11:40 am	Dunlop Hot Pit Walk and Autograph Session
11:00 am - 11:40 am	Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides
10:40 am - 11:00 am	Cardo Parade Laps
10:25 am - 10:35 am	Mission Super Hooligan National Championships Warm Up (10 min)
10:00 am - 10:15 am	Steel Commander Superbike Class Warm Up (15 min)
9:35 am - 9:50 am	Supersport Warm Up (15 min)
9:10 am - 9:25 am	Stock 1000 Warm Up (15 min)
8:45 am - 9:00 am	Royal Enfield BTR Warm Up (15 min)
8:00 am	Track Inspection
Sunday	
4:10 pm	Mission Super Hooligan National Championships Race 1 (8 laps) Quick Start
3:10 pm	Steel Commander Superbike Race 1 (16 laps)
2:10 pm	Supersport Race 1 (15 laps)
1:10 pm	Stock 1000 Race 1 (13 laps)
12:30 pm	Royal Enfield BTR Race 1 (8 laps) Quick start
11:30 am - 12:00 pm	Dunlop Paddock Autograph Session
11:30 am - 12:10 pm	Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides
11:05 am - 11:25 am	Mission Super Hooligan National Championships Qualifying 2 (20 min)
10:25 am - 10:55 am	Steel Commander Superbike Qualifying 2 (30 min)
9:45 am - 10:15 am	Supersport Qualifying 2 (30 min)
9:05 am - 9:35 am	Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)
8:30 am - 8:55 am	Royal Enfield BTR Qualifying 2 (25 min)
8:00 am	Track Inspection

- Supersport Race 2 (15 laps)
- Steel Commander Superbike Race 2 (16 laps)



1 | UPDATED 6.12.2024

